Amla-olie

Amla_optimized

Amla haarolie wordt verkregen uit de vruchten die ook wel bekend zijn als de Indische kruisbes. Zij zien eruit en smaken als kruisbes dat in onze tuinen groeit. Het enige verschil is dat amla meer genezende en verzorgende kenmerken bevat dan onze Europese versie van dit groene fruit. Bovendien bevat amla zeker een grotere hoeveelheid vitamines, mineralen en gezondheid-behoudende stoffen. Deze kostbare stoffen zijn onder andere antioxidanten, vitamine C, flavonoïden, ijzer, vezels en vele andere elementen die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van de conditie van hoofdhuid en haar.

Positieve werking van amla haarolie zorgt ervoor dat vrouwen over de hele wereld het product gewillig gebruiken.

De olie heeft voedende, regenererende en versterkende eigenschappen. Het is in staat om de hoofdhuid en binnenste structuur van het haar diep te voeden. Bovendien versnelt amla-olie de haargroei, gaat het vroegtijdige vergrijzing, breuk en haaruitval tegen. Het bouwt gespleten puntjes opnieuw op, maakt kroezige lokken glad en temt onhandelbaar haar. De voedende stoffen in de samenstelling van amla-olie zorgen voor de haarzakjes en follikels, en voorzien van een optimale omgeving voor het juist functioneren van het haar. Verder geeft deze haarolie het haar glans en zorgt het ervoor dat de lokken flexibeler worden. Het elimineert het probleem van roos en overmatige talgafscheiding. Daarbij verlicht dit natuurlijke product irritaties en wordt het gekenmerkt door antibacteriële en anti-oxygenerende werking.

Amla haarolie kan zo vaak als vereist worden aangebracht op hoofdhuid en haar. Om de gezochte resultaten te krijgen, is het cruciaal om de applicatie twee of drie keer per week te herhalen. Om precies te zijn, zijn er enkele methoden om het product aan te brengen. Bijvoorbeeld, als de puntjes van ons haar regeneratie en voeding nodig, is het aanbevolen om ze vochtig te maken met warm water voordat je de olie aanbrengt. Op deze manier zal de olie gamkkelijker worden verdeeld ver het haar, omdat wordt verwacht dat het veel sneller wordt geabsorbeerd. Het is belangrijk om je te realiseren dat de werking van amla-olie kan worden versterkt door middel van een hoofdhuidmassage. Dit soort behandeling staat bekend om het boosten van de bloedtsroom in de hoofdhuid, het verbetert de absorptie van actieve stoffen en versterkt haarfollikels. Als ons haar regeneratie en voeding nodig heeft, dan zijn er twee amla-oplossingen om aan te brengen. Ten eerste is het aanbevolen om gepoederd amla aan te brengen om een zelfgemaakt haarmasker te maken. Ten tweede kan een grotere hoeveelheid van de olie worden aangebracht op de lengte van het haar, en een paar uur blijven zitten voor het haar wassen. Uiteraard vergemakkelijkt een hoge temperatuur de penetratie van de kostbare stoffen waaruit amla-olie bestaat. Daarom wordt het aanbevolen om het haar en de hoofdhuid te bedekken met een handdoek als de olie eenmaal is aangebracht op de lokken.