Davines, OI/OIL Absolute Beautifying Potion

Davines, OI/OIL

Hoe werkt het?

OI/OIL is een universele olie van Essential Haircare reeks van Davines die verzorgende kenmerken combineert. OI/OIL Absolute Beautifying Potion is gebaseerd op een eeuwenoude harmonie van exotische rituelen en haarverzorgingstradities.

Deze universele elixir voor het haar van Davines is ecovriendelijk.

Davines Essential Haircare OI/OIL Absolute Beautifying Potion:

  •  geeft het haaar gladheid,
  •  herstelt de gezonde glans van het haar,
  •  temt onhandelbaar haar,
  •  beschermt hoofdhuid en haar.

Wat zit er in de samenst#elling?

Eco-friendly OI/OIL Absolute Beautifying Potion is een volledig natuurlijk product. De positieve werking wordt door vele consumenten bevestigd. Het geheim van OI/OIL is een combinatie van drie oliën:

  • roucou-olie (anatto-olie) van de Amazone Bixa Orellanaboom
  • buriti-olie verkregen uit palmbomen,
  • zonnebloemolie rijk aan vitamine E.

Wat is de beoordeling van de prestaties?

De waarheid is dat OI/OIL een olie-achtige consistentie heeft die niet uitzonderlijk is of opvalt onder de formules van soortgelijke producten. De applicatie van de cosmetica veroorzaakt geen grotere problemen, omdat de olie niet te waterig is. De consumenten houden vooral van de aangename geur en de niet-bezwarende formule. Zelfs regelmatig aanbrengen van de olie maakt het haar niet vettig, alhoewel sommige mensen zeggen dat zij gespleten puntjes opmerkten tijdens een behandeling met Davines Essential Haircare OI/OIL.

Davines Absolute Beautifying Potion kan op twee manieren worden aangebracht – de fabrikant raadt aan om de olie aan te brengen voor het stylen (op nat of droog haar) om het maken van een kapsel te vergemakelijken of om OI/OIL te gebruiken als afwerking. Ongeacht de toegepaste methode, is Essential Haircare OI/OIL een zeer efficiënt verzorgingsmiddel dat binnen zes maanden van intensief gebruik wordt opgemaakt.

VOORDELEN: effectiviteit, ecovriendelijke formule, natuurlijke samenstelling, doeltreffendheid, parabenenvrij

NADELEN: risico op gespleten puntjes

 

3.4