De vreemdste Lash Trends! Ga je ze uitproberen?

Vandaag de dag lijken bijna niets onmogelijk op het gebied van volle, lange wimpers. De mascara-trends die op de markt zijn, veranderen constant en sommige zijn gewoon… vreemd. Er bestaan vele trends, waaronder ongewone en verrassende, zoals het aanbrengen van lijm en shimmer op je wimpers, het verven van sneeuwvlokken en het gebruik van verkeersdraad. Als je je opnieuw wilt uitdrukken met je make-up en je het gevoel hebt dat je volledig uitgedost bent, hoef je niet langer bang te zijn om iets nieuws en spannends te proberen.

Het is goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, maar voor sommige kan dit een uitdaging zijn. Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen wat je wilt uitproberen en wat je comfortabel bij je past. Dus, als je je gewaagd voelt, wil je misschien sommige van deze vreemde lash trends uitproberen.

1. Ombre wimpers

Deze in 2017 gelanceerde trend was een grote hit bij de wimpers. Je krijgt het effect van ombre-haar, in de vorm van ombre-wimpers. Het is een manier om je look sterk en dramatisch te veranderen met wat mascara of een speciale wimperextensie.

Hoe meer volume je toe wilt voegen aan je wimpers, hoe donkerder je de jouwe kunt maken. Algemen en donkere tinten zijn de meest populaire. De techniek om dit te bereiken gaat als volgt: wimpers worden dubbel gekleurd door een donkere en lichte tint toe te passen. Begin bij het basisuiteinde van je wimpers en blend de kleuren tot aan de wimperrand. Het resultaat is een mooie en volledig verzorgde ombre-look.

2. Wimpers met juwelen

Als je op zoek bent naar een glamoureuze en unieke stijl, is deze trend precies wat je zoekt. Deze trend is nog steeds erg populair bij de meer extreme beauty-fans, want het is heel erg opvallend. Je kunt het gebruiken voor speciale gelegenheden of gewoon als je zin hebt in wat meer bling.

Dit effect gaat als volgt: je krijgt verschillende steentjes die je op je wimpers plakt, meestal rond het hoekje bovenaan je bovenste ooglid. Daarna pas je de juwelen aan met tweezers. Het effect is een sterke focus op de wimpers, dat uitgaat vanaf de hoek, waardoor je er opvallend uitziet.

3. Gefilterde wimpers

Deze trend werd gecreëerd door de beroemde make-up artist James Charles. De trend houdt in dat je als make-up artist je eigen filter creëert op basis van je wimpers. Het idee erachter was om het effect van filterapplicaties na te bootsen, zoals wanneer je ze gebruikt op foto’s.

Om het te creëren plaatst je lichte mica op je wimpers, zodat er een zijdeachtig effect ontstaat. Je kunt ook verschillende kleuren gebruiken om de look af te maken. De verschillende tinten geven een ‘gefilterd’ effect, wat het uiterlijk heel stijlvol maakt.

4. Of course, glitter wimpers

Als je van Sparkle en Glim brengen houdt, zal je deze trend geweldig vinden. Er zijn verschillende stijlen om te kiezen, waaronder roze, blauw en zilver.

Glittersoorten zijn meestal gericht op de wimperranden, zodat het uiterlijk meer dramatisch wordt. Glitter kan een echte touch geven aan je look, maar conserveer het wel. Begin met de basis met mascara, en voeg dan een klein beetje glitter aan de externe uiteinden toe. Als je echter een meer interessante look wilt, kun je ook een heleboel glitter op je wimpers aanbrengen.

5. Spikey wimpers

Deze rare trend is vrij recent op het toneel verschenen. Het is zeker niets voor elke dag, maar het kan zeker veel aandacht en opvallen aan je look toevoegen.

De trend houdt in dat je wimpers worden gekamd, zodat het lijkt alsof ze ‘spikes’ vormen. Je kunt dit vervolgens met een speciale techniek aanbrengen, door ze in verschillende richtingen te borstelen. Vervolgens verspreid je een kleine hoeveelheid mascara op je wimpers, en voila! De look is klaar.

6. Traffic Wire Wimpers

Dit is zonder twijfel een van de meest vreemde trends. De techniek bestaat uit draad gebruiken om je wimpers net dat beetje extra volume te geven.

De draad wordt traditioneel gebruikt voor verkeersborden. Maar sommige beauty-experts hebben een manier gevonden om het te gebruiken voor make-up looks. Om het effect te maken, wikkel je de draad rond je wimpers, zodat je wig-effect bereikt. Je kunt dit zo veel als je wilt doen, afhankelijk van je stijl, en de hoeveelheid volume die je wilt creëren.

7. Villainous wimpers

Als je van kijken naar je favorieten slechteriken houdt, dan zal je deze trend leuk vinden. Net als bij spikey wimpers, worden je wimpers geborsteld om spikes te vormen. Maar in plaats van alleen het toevoegen van mascara, ga je verder met eyeliner om spikes en insluitsels aan te brengen. De techniek vermindert het volume van je look en maakt je look duister.

8. Snake Skin Lashes

Dit is een trend die de beauty community door storm heeft genomen. Het idee achter deze look is dat de huidskleurige back van je lichaam wordt gebruikt als je deksel. De look die je krijgt, lijkt sprekend op de schubben van een slang.

Om deze look te creëren, mengen je gebruik je een foundation die bij de huidskleur matcht, en breng je dit aan over je wimpers. Dit geeft een grondig effect aan je look, waardoor het schubachtig en dierlijk wordt. Deze trend kan werkelijk geweldig staan ​​als je er je uiterste best voor doet.

9. Lunar Wimpers

Deze look