Druivenpitolie

Vitis_optimized

Ongelooflijke olie voor beschadigd haar. Druivenpitolie is gemakkelijk verkrijgbaar, betaalbaar en zeer effectief. Het wordt vaak gebruikt voor haaroliën, omdat het in staat is om de natuurlijke krul te benadrukken, terwijl het een lichte en diep voedende cosmetica is. Hoe werkt het?

Duirvenpitolie is het favoriete product van veel vrouwen (niet in culinaire zin, hoewel druivenpitolie cake extra nat maakt). Het wordt meestal gebruikt voor haaroliën vanwege het feit dat het effectief en betaalbaar is.

Het kan in grotere of kleinere hoeveelheden worden aangebracht op het haar, vooral omdat de effecten het waard zijn.

Hoe werkt druivenpitolie?

Het wordt heel goed opgenomen in zowel de huid en het haar. Deze olie verstopt de poriën niet. Druivenpitolie is vederlicht en extreem effectief. Bij het verzorgen kan het cosmetica vervangen voor gezicht en haar, omdat het in beide gevallen geweldige effecten geeft. Wat zijn deze effecten?

Druivenpitolie voor het gezicht – maakt glad, hydrateert en kalmeert huidirritaties; vervangt gezichtscrèmes geweldig, ook oogcrèmes; kan worden gebruikt als make-upbasis; verlicht onaangename symptomen van droogheid, allergie of spinnenaderen; beschermt tegen ongunstige zonnestraling.

Druivenpitolie voor haar:

  •  hydrateert zelfs de diepste haarstructuren effectief,
  •  zorgt voor glans en zichtbaar gladheid,
  •  legt de nadruk op de natuurlijke krul,
  •  regenereert en beschermt beschadigde puntjes,
  •  maakt kammen en styling gemakkelijker,
  •  biedt bescherming tegen de zon en temperatuur.

Alle eigenschappen van druivenpitolie zijn een verdienste van het feit dat de samenstelling vergelijkbaar is met de menselijke lipidestructuur van de huid. Daarom versterkt het de natuurlijke beschermlaag van het haar ideaal, terwijl het in de juiste hoeveelheid bijna direct wordt opgenomen. Druivenpitolie heeft een karakteristieke hoge hoeveelheid vetzuren (linolzuur in het bijzonder), vitamine E, flavonoïden, mineralen en vitamines A en B.