Goldwell, Elixir

Goldwell-Elixir

Hoe werkt het?

Goldwell is een merk dat een andere haaroliecosmetica heeft gelandeerd, vol vitamines en mineralen. Goldwell Elixir is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt als een serum voor alle haartypes.

De doeltreffendheid wordt bevestigd door positieve opmerkingen van consumenten omdat de werking in de meeste gevallen de gewenste effecten geeft.

Goldwell Elixir:

  •  heeft een haarregenererende werking,
  •  voedt de haarstructuur van binnenuit,
  •  biedt de juiste hydratatie,
  •  beschermt tegen schadelijk uv-straling,
  •  geeft het haar glans en definieert de haarkleur,
  •  maakt glad en geeft zachtheid,
  •  maakt kammen gemakkelijker.

Wat zit er in de samenstelling?

Goldwell Elixir is een formule vol vitamines en voedende stoffen van plantenextracten die regenererend en beschermend werken. Helaas klagen consumenten dat de samenstelling siliconen bevat. Echter, het is het waard om op te merken dat het product ook natuurlijke extracten bevat die zijn verrijkt met vitamine E en uv-filter:

  •  arganolie van de Marokkaanse boom met tal van functies,
  •  tamanu-olie (ook bekend als bora bora of kamni0-olie) uit Polynese boomfruit.

Wat is de beoordeling van de prestaties?

Goldwell Elixir is een vloeibare olie die goed wordt opgenomen en geen vettig laagje op de lokken achterlaat. Het product bezwaart het haar niet, klontert niet en laat geen vettige hoofdhuid achter. De meeste mensen merken na het eerste gebruik van Goldwell positieve effecten op. Het product heeft een delicate geur die uren na aanbrengen op het haar achterblijft.

Op de officiële homepage van het product stelt de fabrikant dat de inhoud van de elixir (100 ml) voldoende zou moeten zijn voor 85 applicaties. De consumenten bevestigen dat de doeltreffendheid van de cosmetica hoog is, echter zijn er andere producten met dezelfde inhoud die efficiënter zijn. Goldwell Elixir hoeft niet te worden uitgespoeld en kan worden gebruikt op twee verschillende manieren – op nat haar (om het kammen te vergemakkelijken en om bescherming te bieden tijdens het stylen) of op droog haar (om een gezonde glans te geven en kroezing te voorkomen).

VOORDELEN: effectiviteit, natuurlijke ingrediënten, lichte formule, nuttige verpakking, delicate geur

NADELEN: silicoon, medium doeltreffendheid

4.4