Hoe L’Orchidee Rose-bloesem van Sisley toe te passen?

Bloesem is een van de meest populaire make-up looks die er zijn. Het creëert een fris en licht uiterlijk, wat een geweldige manier is om je gezicht op te frissen om je look af te maken. Als u op zoek bent naar een blos die flirterig en vrouwelijk is, dan is de L’Orchidee Rose bloesem van Sisley de perfecte keuze.

Deze luxueuze bloesem heeft een aparte formule die geschikt is voor zowel het gezicht als het lichaam. Het heeft een heldere, licht glinsterende finish met een subtiel meerdere tonen roze kleur. L’Orchidee Rose-bloesem is verrijkt met plantaardige oliën en biedt een hydraterende formule die blijft plakken, waardoor de look voor een lange tijd fris en gezond blijft.

Stappenplan om je L’Orchidee Rose-bloesem toe te passen:

Stap 1: Breng een basis aan

Voor je begint met het aanbrengen van de L’Orchidee Rose bloesem raden we aan om eerst een goede basis aan te brengen. Gebruik eerst een goede foundation of een poeder als je huidoleotine op basis van balsem gebruikt. Breng je basis producten aan met een makeup kwast of spons om het perfect te mengen, zodat je een egale en gladde teint hebt voordat je verdergaat met je blush.

Stap 2: Vul een kwast op

Neem een ronde makeup kwast en vul deze voorzichtig op met je L’Orchidee Rose-bloesem. Je kunt ook een bronzer kwast gebruiken, maar je moet ervoor zorgen dat je een kleinere kwast kiest, omdat het een gesofisticeerde look is die je wilt bereiken. Haal kleine beetjes poeder op elke keer en knijp de kwast gewoon voorzichtig, niet te hard, om alle overtollige poeder af te voeren.

Stap 3: Begin bij de jukbeenderen

Neem je bevochtigde kwast en begint bij je jukbeenderen met de L’Orchidee Rose-bloesem. Breng ongeveer twee laagjes aan en vermijd het aanbrengen van te veel poeder in dit gebied. Gebruik de kwast voorzichtig om te stippen, omdat het een lieftallige look is die je wilt krijgen. Maak cirkelvormige bewegingen, breng lichtjes poeder aan en blijf de jukbeenderen aanbrengen, terwijl je naar de adamsappel gaat.

Stap 4: Ga verder met de wangen

U kunt het aanbrengen van poeder continu laten tijdens het aanbrengen van de bloesem, afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken. Als je geen harde lijnen wilt hebben, moet je de poeder ligt blijven stippen, zo lang als je wangen en naar je oren gaan. Daarnaast is het ook een goed idee om de poeder op te blijven stippen in je halszone om een ​​natuurlijke look te creëren. Vergeet niet om een ​​spiegeltje te gebruiken om er zeker van te zijn dat je symmetrisch bent en de bloesem goed verspreidt.

Stap 5: Breng een highlights aan

Een laatste tip die je moet overwegen: gebruik een jukbeen highlighter om te voorkomen dat je look te flipt is. Gebruik desgewenst een subtiele highlighter in een kleinere kwast en gebruik deze om de lichtere gebieden en hoeken van je gezicht uit te lichten om een ​​mooie glans te creëren. Dit zal de bloesem verzachten en je look afmaken.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een twee- of driedimensionale look, dan is het het proberen waard om je blush l’Orchidee Rose uit te proberen. De overeenkomstige en ingrediënten voor de huid verzorgende formule bieden je een langere en gezonder uitziende blush. Volg deze stappen om je look af te maken en het beste uit je L’Orchidee Rose-bloesem te halen!