Moroccanoil, Treatment Light

Moroccanoil, Treatment Light

Hoe werkt het?

Moroccanoil is een product met universele applicatiemogelijkheden, wat was ontworpen voor verlicht, gebleekt en natuurlijk licht haar. Eigenaars van helder haar beweren dat dit een van de weinige producten is dat speciaal voor hun is ontworpen.

Echter, zij voegen ook toe dat de andere producten die niet gelabeld zijn als ‘verzorging voor licht haar’ soortgelijke kenmerken hebben als die van Moroccanoil.

Moroccanoil, Treatment Light:

  •  bouwt (door de behandeling van de kapper) beschadigde haarstructuren op nieuw op,- biedt eiwitregeneratie en voeding,
  •  verbetert de algemene conditie van het haar,
  •  biedt zachtheid en maakt de lokken glad,
  •  vergemakkelijkt kammen,
  •  voorkomt staticiteit.

Wat zit er in de samenstelling?

Moroccanoil, Treatment Light voor mensen met licht haar dankt zijn werking aan natuurlijke stoffen die verrijkt zijn met glad makende siliconen. Het product bevat geen alcoholen. De multidimensionale werking wordt geboden door de vele vitamines, vetzuren, calcium, magnesium, zink en natuurlijke ijzerextracten:

  •  arganolie, ook bekend als het Vloeibaar Goud uit Marokko,
  •  lijnzaadolie, verkregen uit vlaszaad.

Wat is de beoordeling van de prestaties?

Treatment Light van Moroccanoil voor licht haar is ene olie met een licht gele kleur dat het haar niet bezwaart. Verder heeft dit product een delicate en zoete aroma die minimaal meerdere uren op het haar blijft zitten. De vrouwen die Moroccanoil Treatment gebruikten, bevestigen dat het product geen klonten achterlaat op de lokken en vettig laagje op het haar achterlaat. In plaats daarvan wordt het product snel opgenomen. Desondanks is het gemeld omdat, door te vaak aanbrengen, het haar te veel eiwitten kreeg, wat als gevolg de conditie van de lokken verslechterde. Een donker glazen flesje van het product bevat ook een applicator (pomp), die het verkrijgen van de precieze dosis vergemakkelijkt.

VOORDELEN: doeltreffendheid, natuurlijke samenstelling, alcoholvrij, langdurige geur, precies gedefinieerde doelgroep

NADELEN: risico op het overladen van het haar met eiwitten

4.7