Redken, Diamond Oil

Redken_Diamond_Oil

Hoe werkt het?

Diamond Oil is een elixir dat natuurlijke oliën gebruikt als kerningrediënten. De producten van dit Amerikaanse merk bestaan uit twee uitvoeringen: een gouden flesje voor normaal en delicaat haar, en een zwart flesje voor onhandelbaar haar.

De complexe werking is mogelijk dankzij drie natuurlijke oliën, welke volgens consumenten extreem effectief zijn.

Diamond Oil van Redken:

  •  biedt glans en licht het haar op,
  •  behoudt een juist pH-niveau,
  •  voedt het haar door een eiwitcomplex,
  •  garandeert een juist niveau van vocht,
  •  versterkt en regenereert het haar.

Wat zit er in de samenstelling?

Het geheim van Diamond Oil van Redken zit hem in de formule die de nieuwste haarverzorgingstechnologieen combineert met de werking van polymeer en Shine Strong Complex (een complex van drie natuurlijke plantextracten). Bovendien is Diamond Oil een siliconenvrij product. De werking is mogelijk dankzij plantenextracten rijk aan omegazuren, vitamines en mineralen:

  •  hydraterend abrikozenpitolie,
  •  voedend lijnzaadolie,
  •  versterkend korianderolie.

Wat is de beoordeling van de prestaties?

Redken Diamond Oil wordt gekenmerkt door een ietwat dense consitentie die goed wordt geabsorbeerd. Een deel van de consumenten beweert dat het product het haar bezwaarde, wat betekent dat de formule niet geschikt is voor alle haartypes. Echter, dit nadeel kan worden gecompenseerd door een vrij aangename geur die de cosmetica geeft aan het haar.

Nog een voordeel van Redken Diamond Oil is het feit dat het een leave-in-cosmetica is. De olie kan worden aangebracht op ofwel droog of nat haar, en de kenmerken worden verbeterd wanneer het is opgewarmd. Opgewarmde olie kan worden aangebracht voor of na het gebruik van shampoo, ’s nachts blijven zitten of worden gebruikt als additief voor een haarconditioner. Het elegante flesje met pomp bevat een doeltreffend product.

VOORDELEN: doeltreffendheid, natuurlijke oliën, siliconenvrije formule, aangename geur, elegante verpakking

NADELEN: risico op het bezwaren van het haar

4.6