Saffloerolie

Crocus_optimized

Natuurlijke oliën zijn momenteel zo populair dat je de haaroliebehandeling waarschijnlijk al hebt geprobeerd.

Het is ook mogelijk dat je jouw favoriete haarolie al hebt gevonden.

Echter, als je er nog steeds een zoekt of je denkt erover om haarvoeding met oliën te proberen, probeer dan een olie die de populariteitsrecords in alle Aziatische landen verbreekt.

Saffloerolie – omdat dit degene is waar we het over hebben, is al eeuwen bekend, en niet alleen als genezend product. Lange tijd geleden hadden alleen de farao’s het recht om saffloer te telen. Het is een exclusief kruid, dus olie hieruit verkregen is een wonderbaarlijke en kostbare stof – een schoonheidselixir.

Vanwege de hoge concentratie van linolzuur (omega-6) regenereert saffloerolie zelfs zeer droog haar met hoge porositeit. Grote, niet-penetrerende deeltjes van meervoudig onverzadigd vetzuur matcht perfect met de extreem openstaande cuticula van beschadigd haar, terwijl er een delicate beschermlaag wordt aangemaakt op het oppervlak. Het zal de lokken beschermen tegen schade door alle ongunstige factoren, zoals gifstoffen en vervuiling. Saffloerolie heeft een hoge concentratie linolzuur (ongeveer 80%), waardoor het opvalt onder de oliën voor hoge porositeit.

Saffloerolie wordt gewaardeerd door vrouwen, omdat het in staat is om vrouwelijke hormonen te reguleren en het werk van talgklieren op de hoofdhuid te verbeteren. Dit gaat een vettige hoofdhuid tegen, wat lijdt onder een gebrek aan hydratatie en waterverlies. Een schone, gezonde hoofdhuid kan mooi, gezond en sterk haar groeien.

Als jij geeft om een gezonde hoofdhuid, geregenereerde haarzakjes en sterk, mooi haar, wat jou zal verbluffen met glans, niet meer breekt en zacht om aan te raken wordt, probeer dan saffloerolie.