Macadamia-olie

Makadamia_optimized

Macadamia-olie – wat is het? Wat zit erin?

Het heeft de cosmeticawereld overwonnen. Macadamia-olie wordt verkregen uit de noten van de Macadamia ternifolia. Het wordt gekarakteriseerd door een lekkere aroma en uitstekende eigenschappen. Een van hen is de uitstekende absorptie – eenmaal aangebracht op het haar, penetreert het het haar. Deze kwaliteit maakt dat macadamia-olie extreem gemakkelijk in gebruik is.

We kunnen er zeker van zijn dat alle waardevolle bestanddelen in de lokken terechtkomen.

Naast de interne werking, maakt macadamia-olie een delicate beschermlaag op het oppervlak van het haar. Het beschermt de lokken tegen hoge temperaturen en uv-straling.

Een snelle opname is niet het enige dat macadamia-olie zo’n gewillige cosmetica maakt. De olie bevat vitamines uit de groep A en B, en een reeks van mineralen. De vitamines bieden een verjongende werking en vertragen de haarverouderingsprocessen. Ze voorkomen haaruitval en uitdunning. Essentiële vetzuren in macadamia-olie voeden het haar en de zakjes – de bron van schoonheid en gezondheid van jouw haar.

Wat zijn de voordelen van macadamia-olie op het haar?

Macadamia-olie is onvervangbaar tijdens het stylen van een kapsel. Het is niet vettig, bezwaart het haar niet. De olie geeft veerkracht en glans. Dankzij macadamia-olie zul je eruitzien alsof je net bij de kapper vandaan komt. Het vergemakkelijkt haarstyling en versnelt haardrogen en beschermt tegen hoge temperaturen. De olie biedt de zakjes en hoofdhuid ook herstel en een juiste hydratatie. Jouw haar zal mooi en sterk groeien.