Wonderolie

Castor_oil_optimized

Wonderolie werd geprezen als beste olie voor haargroei, hoewel het in theorie vooral moet helpen met spijsverteringsproblemen. Vrouwen bestormen de apotheken om wonderolie te halen voor de verbetering van haargroei en om het haar te voorzien van glans.

Welke andere eigenschappen heeft deze olie?

Waar kun je wonderolie kopen?

Je kunt het bij de apotheek kopen. Het wordt verkocht in kleine flesjes als remedie voor spijsverteringsproblemen. Desondanks kopen vrouwen het om het aan te brengen op het haar en hoofdhuid. Wonderolie is betaalbaar en zeer effectief.

Hoe wordt het gemaakt?

Wonderolie wordt verkregen uit de Ricinus communis. Dit is een goed bekende plant die veel tuinen versiert. Wonderolie plantenzaad bevat gifstoffen, dus wonderolie wordt opgewarmd tijdens de olie-extractie om de gifstof te deactiveren. Alleen dan is het geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Wat is de werking van wonderolie?

Naast de helende eigenschappen, is het het waard om de werking op huid en haar te vermelden. Wonderolie verzorgt effectief. Daarom kun je minstens een paar kostbare eigenschappen opsommen van deze olie, die een favoriet van veel vrouwen is geworden.

– Haargroeiverbetering

Wanneer wonderolie regelmatig in de hoofdhuid wordt gemasseerd, boost dit de microcirculatie in de huid en stimuleert het de groei. Het activeert slapende haarzakjes, met als gevolg dat er babyhaar verschijnt.

– Beperkt haaruitval

Wonderolie kan haarverlies niet volledig voorkomen, omdat het een natuurlijke stap is in de levenscyclus van het haar. Echter, het versterkt het haar en beperkt overmatig haaruitval door verzwakking van de haarzakjes.

– Biedt effectief glans

Natuurlijke wonderolie heeft meer dan een innerlijke werking. Het bedekt het haar met een dunne beschermende laag, dat schade voorkomt. Tegelijkertijd geeft het het haar glans, gladheid en zachtheid.

– Elimineert roos

Wonderolie op de hoofdhuid maakt het schoon. Alle ontstekingen worden geëlimineerd en de dode huidcellen en de roos vormen geen problemen meer.