Kérastase, Elixir Ultime Oléo-Complexe

Kérastase, Elixir Ultime Oléo-Complexe

Hoe werkt het?

Haar Elixir van Kérastase is een universele combinatie van vier plantenoliën die rijk zijn aan vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedende stoffen.

De meeste consumenten beweren dat zij in de eerste weken van applicatie een positieve invloed hebben opgemerkt door Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe.

Elixir Ultime Oléo-Complexe van Kérastase:

  •  geeft het haar een gezonde glans,
  •  maakt glad en biedt het haar zijdezachtheid,
  •  biedt een juist vochtniveau,
  •  voedt de haarstructuur diep,
  •  beschermt tegen schadelijke factoren.

Wat zit er in de samenstelling?

Een luxe cocktail van exotische oliën van Kérastase – Elixir Ultime voor alle haartypes is een combinatie van vier natuurlijke oliën van de formule van Oléo-Complexe. Dit complex dat wordt gebruikt voor haarverzorging is een mengeling van actieve stoffen, uit verschillende regio’s van de wereld:

  •  voedende maisolie uit planten die groeien in Midden-Amerika,
  •  beschermend arganolie van de Argania Spinosa – een boom die groeit in sommige regio’s van Noord-Amerika,
  •  versterkend pracaxi-olie uit het Amazonegebied,
  •  glad makend Camelia-olie, ook bekend als theeboomolie.

Wat is de beoordeling van de prestaties?

Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe is een waterige olie. Een kleine hoeveelheid van de cosmetica is voldoende om zachtheid en glans te geven aan het haar. Ondanks de delicate formule kan het haar te plat worden wanneer te veel van het product wordt aangebracht op de lokken. De universeelheid van het product maakt het mogelijk om het te gebruiken op zowel nat en droog haar, voor of na het gebruik van shampoo of styling. Bovendien kan het product ook worden toegevoegd aan een reguliere haarconditioner om de werking te verbeteren.

Het aanbrengen van Elixir Ultime van Kérastase is niet moeilijk. Eigenlijk wordt het verlevendigd door de geur die kan worden geassocieerd met luxe cosmetica – het is uitzonderlijk en aangenaam. Verder gaat het lang mee op het haar. Dankzij de kostbare druppelaar en intense formule is het product heel doeltreffend. Het enige nadeel van de cosmetica is dat het product moet worden opgebruikt binnen 18 maanden na openen. Volgens consumenten is het bijna onmogelijk om het product voor de aanbevolen houdbaarheidsdatum op te gebruiken, omdat de cosmetica zo efficiënt is.

VOORDELEN: effectiviteit, natuurlijke samenstelling, hoge doeltreffendheid, elegante verpakking, langdurige geur, tal van applicatiemogelijkheden

NADELEN: korte periode van gebruik, risico op het toevoegen van onnodig gewicht aan het haar

4.8