Abrikozenpitolie

Apricot_optimized

Abrikozenpitolie – weet jij wat het is en wat erin zit?

Abrikozenpitolie wordt verkregen uit goed bekende en populaire abrikozen, en om precies te zijn, de pit. In de pit zit een volledige diversiteit aan mineralen en essentiële vetzuren verborgen. Omega-9-vetzuren, voornamelijk oliezuur, voeren de boventoon in abrikozenpitolie – het is perfect voor medium poreus haar. De meerderheid van mensen in de wereld heeft dit haartype. Vanwege dit feit is abrikozenpitolie zeer gewaardeerd in cosmetologie en daarom wordt het vaak gebruikt in cosmetica voor haarverzorging. Echter, we raden aan om het te gebruiken als individuele stof, in plaats van als combinatie met andere natuurlijke oliën – dan garandeer je dat jouw haar een intensieve regeneratie krijgt, terwijl je daarbij (door de olie aan te brengen op de hoofdhuid) de haarzakjes voorziet van voeding en kracht. Tenslotte vinden hier de meest belangrijke processen die verantwoordelijk zijn voor kracht en gezondheid plaats.

Vitamines A, B, E die aanwezig zijn in abrikozenpitolie zorgen voor een geweldige haarconditie en daarbij zorgen ze ervoor dat de lokken niet meer uitvallen en haargroei stimuleren.

Abrikozenpitolie voor het haar – effecten

Wat kun je verwachten na een haar- en hoofdhuidbehandeling met abrikozenpitolie?

Boven alles, directe verlichting van de hoofdhuid. Abrikozenpitolie is een delicate olie die huidirritaties en ontstekingen vermindert. Het zal helpen om roos, psoriasis en zelfs seborroïsch eczeem in het geval van baby’s elimineren. Als jij droomt van een schone hoofdhuid met gereguleerde processen op het oppervlak – probeer dan abrikozenpitolie.

Het zal niet alleen voor de huid en haarzakjes zorgen, maar ook direc het haar voorzien van een betere conditie en glans, waardoor het zijdezacht wordt, terwijl de puntjes niet meer kroezen of breken. Olie kan zelfs overmatig droog haar temmen dat geen glans meer heft, onhandelbaar en mat is, waarbij het tegelijkertijd beschermt tegen alle ongunstige factoren en mechanische schade.