Camelia-olie

Kamelia_optimized

Er zijn er verschillende versies van. Bekend als camelia-olie, theezaadolie of tsubaki-olie. Ongeacht wat manier waarop de olie is verkregen, het is een product dat in staat is om het uiterlijk van het haar en de nagels te veranderen.

Het bevat sterke antioxidanten eigenschappen en heeft kenmerken vergelijkbaar met het bekende olijfolie. Moet jij het in je cosmeticatasje hebben?

De olie biedt het haar de optimale verzorging dat het vereist. Het behandelt de huid- en nagelverzorging ook perfect, hoewel het daar af en toe voor wordt gebruikt. Het is niet een van deze betaalbare oliën, omdat het uit Japan en China komt – de geboorteplek van natuurlijke medicijnen. Echter, het is het waard om wat meer te betalen voor camelia-olie om te kunnen genieten van de effecten die het biedt.

Camelia-olie Kijk wat het kan doen!

Het wordt binnen no-time geabsorbeerd zonder een vettig laagje op de huid achter te laten. Bestaat uit indrukwekkende hoeveelheden oliezuur, wat essentieel is voor medium poreus haar, problematisch en uitgedroogd haar. Onverfijnd camelia-olie bevat 86% van dit zuur, wat het een van de rijkste oliën maakt omtrent dit ingrediënt. Dit zorgt voor tal van mogelijkheden.

Camelia-olie (of theezaadolie) kan:

  •  vrije radicalen elimineren,
  •  overmatig haaruitval tegengaan,
  •  de huid reinigen en de genezing van roos bevorderen,
  •  een juist hydratatieniveau in cellen behouden,
  •  de huid en haar beschermen tegen droogheid,
  •  de puntjes voeden en beschermen tegen splitsing,
  •  bescherming bieden tegen uv-straling.

Hoe moet je camelia-olie gebruiken?

Er zijn geen tegenstrijdigheden omtrent dit product. Camelia-olie kan alleen op het haar worden aangebracht, of worden gebruikt voor complex haaroliën. Indien ingewreven in de hoofdhuid, heeft het een diepere en meer intense werking. Indien gebruikt voor het haar wassen, kan camelia-olie helpen om veel voorkomende haarproblemen te verwijderen.