L’Oréal, Mythic Oil, Nourishing Oil

L'Oréal, Mythic Oil, Nourishing Oil

Hoe werkt het?

L’Oréal Paris is een populair merk van haarverzorgingsproducten, zoals bijvoorbeeld de Mythic Oil-collectie. Nourishing Oil is van de vier oliën die afkomstig zijn deze reeks, met een universele manier van werken.

De overblijvende producten zijn ontworpen voor geverfd, droog en onhandelbaar haar.

L’Oréal Mythic Oil Nourishing Oil:

  •  biedt voeding voor het haar,
  •  versterkt de natuurlijke beschermlaag van het haar,
  •  balanceert hey hydratieniveau van het haar,
  •  temt onhandelbaar haar.

Wat zit er in de samenstelling?

De samenstelling bevat siliconen en alcohol. Echter, Nourishing Mythic Oil van L’Oréal is een diversiteit van vitamines, mineralen (bijv. magnesium, mangaan, fosfor, ijzer, kalium, natrium en zink) evenals vetzuren. Alle voedende stoffen aanwezig in de twee oliën waar de samenstelling op is gebaseerd:

  •  voedend avocado-olie,
  •  hydraterend druivenpitolie,

Wat is de beoordeling van de prestaties?

L’Oréal Nourishing Mythic Oil is een product van vloeibare formule dat het haar niet vettig maakt. Deze lichte olie wordt snel opgenomen door het haar. De meeste consumenten merken dat de cosmetica in de haarstructuur opgaat, wat een efficiënte werking biedt. Als het gaat om de geur, wordt deze omschreven als aangenaam, delicaat en bloemachtig. Het is niet intensief wanneer aangebracht op het haar.

Mensen die de mogelijkheid hadden om de olie te testen, merken dat een pompje genoeg is om mediumlang haar te bedekken. Dit betekent dat L’Oréal Nourishing Oil zeer effectief is en een paar maanden regelmatig gebruikt kan worden (op nat en droog haar).

VOORDELEN: doeltreffendheid, lichte formule, weinig ingrediënten, natuurlijke oliën, comfortabele verpakking, aangename geur

NADELEN: de geur vervliegt snel, alcohol

3.7